Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Mihai Lupu, candidat pentru funcția de președinte al CJC - “Atitudinea de tătuc trebuie să dispară în Constanța. PNL are o echipă formidabilă, de primari și consilieri județeni” (video)

ro

05 Sep, 2020 00:00 3764 Marime text
  •  
  • Mihai Lupu este candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean
  • Candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJC, a vorbit și despre impotența actualei conduceri a administrații locale și județene reprezentată de PSD, partid care conduce de 20 de ani județul Constanța
  • Lupu a dat exemplul municipiului Mangalia care a reușit să atragă proiecte de 60 de milioane de euro numai din fonduri europene
  • O echipă de profesioniști nepolitizată, un consultant priceput și un președinte de CJ pregătit și motivat în fruntea județului este rețeta atragerii de fonduri pentru modernizare și dezvoltare
  • Infrastructura, educația, investițiile și turismul se regăsesc printre prioritățile candidatului PNL pentru funcția de președinte al CJC


Mihai Lupu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a fost invitat la ZIUA Electorală pe www.ziuaconstanta.ro, pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta/și pe https://www.youtube.com/user/ziuaconstanta.


Interviul video poate fi urmărit aici:


Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu a dat o veste bună autorităților locale din județul Constanța. Este vorba despre un proiect aprobat în ședința de guvern de joi, 3 septembrie a.c, care va stimula autoritățile locale să demareze proiecte. Totodată, în ultima perioadă, guvernul Orban a semnat mai multe ordonanțe. A aprobat în premieră două tranșe de 100 de milioane de euro pentru pregătirea proiectelor europene viitoare.
Candidatul PNL pentru CJC, a vorbit și despre impotența actualei conduceri a administrații locale și județene reprezentată de PSD, partid care conduce de 20 de ani județul Constanța în ceea ce înseamnă atragerea de fonduri europene. Lupu a dat exemplul municipiului Mangalia care a reușit să atragă proiecte de 60 de milioane de euro numai din fonduri europene.
Mihai Lupu consideră că o echipă de profesioniști nepolitizată, un consultant priceput și un președinte de CJ pregătit și motivat în fruntea județului este rețeta atragerii de fonduri pentru modernizare și dezvoltare.
“Managementul instituției Consiliului Județean Constanța a fost clar defectuos. Există o direcției de proiecte care nu a performant. Poate că oamenii au muncit, dar nu a existat viziune. De ce unele primării, chiar ale PSD, au reușit? Aici este vorba despre management care nu a putut sau nu a vrut”, a spus Lupu.
Candidatul PNL consideră că experiența sa profesională și politică reprezintă un atu în această competiție electorală.

Nu mă ascund în spatele primarilor. PNL are o echipă fantastică, aceasta este adevărul


Contracandidații lui Mihai Lupu îi reproșează acestuia că în competiția pentru Consiliul Județean “se ascunde’’ în spatele primarilor PNL care au făcut performanță în localitățile lor.
Iată ce susține, candidatul PNL: “Nu poți fi un președinte de CJ formidabil și primarii tăi să trăiască în sărăcie, așa cum se întâmplă în cazul PSD. Eu nu m-am erijat niciodată în șeful primarilor, eu voi fi un partener al primarilor. Eu îmi doresc o relație corectă cu toți primarii pentru că trebuie să dezvoltăm județul. Eu le propun să fim o echipă. Atitudinea de tătuc al județului trebuie să dispară în Constanța. PNL vine cu o echipă formidabilă, de primari și consilieri județeni, nu se ascunde nimeni în spatele nimănui, echipa noastră de primari este competitivă”, a explicat Mihai Lupu.

Infrastructura, educația, investițiile și turismul se regăsesc printre prioritățile candidatului PNL pentru funcția de președinte al CJC, detalii în secțiunea “video”.
Mihai Lupu a vorbit și despre cei peste 20.000 studenți care pot fi forța de muncă pentru acest județ.
“Un președinte de Consiliu Județean poate să creeze acea infrastructură pentru atragerea de investitori. Noi trebuie să rezolvăm urgent partea de infrastructură, apoi să creăm facilități pentru marii investitori. Parcul industrial ar putea fi creat în interioul Portului Constanța iar Guvernul României prin Ministerul Transporturilor, acționar majoritar la port, este dispus să susțină înființarea acestuia”, a explicat Mihai Lupu.

Strategia electorală integrală a candidatului PNL poate fi consultată pe www.imipasadeconstanta.ro


Comandat de Partidul National Liberal- Filiala Constanta
- Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
- mandatar financiar-cod AEP 21200012

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii