Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Echipele USR PLUS din Consiliul Local și Județean vor depune eforturi ca proiectele votate de constănțeni să fie puse în practică

ro

29 Sep, 2020 00:00 2095 Marime text
 
  • Liderii USR, Stelian Ion și Remus Negoi (USR) au susținut o conferință de presă, după aflarea rezultatelor alegerilor locale
  • Remus Negoi, candidatul USR PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a recunoscut victoria PNL în scrutinul de duminică
  • La rândul său, deputatul Stelian Ion, cel de-al doilea clasat în în competiția pentru primăria Constanța  a precizat că  indiferent de rezultatul de duminică -  „Constanța va renaște!
 
 
 
 
Liderii USR, Stelian Ion și Remus Negoi (USR) au susținut o conferință de presă, după aflarea rezultatelor alegerilor locale.
 
Remus Negoi, candidatul USR PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a recunoscut victoria PNL în scrutinul de duminică.
 
„Candidatul PNL este cel câștigător. Îl felicit cu ocazia aceasta. Lupta a fost acerbă, și nu de puține ori a fost inegală. Resursele noastre nu s-au comparat cu resursele lor. Sper că cel care a câștigat să își respecte măcar o parte din promisiune. Echipa noastră din CJ va depune eforturi enorme ca proiectele să fie puse în practică”, a spus Negoi.
 
La rândul său, deputatul Stelian Ion, cel de-al doilea clasat în în competiția pentru primăria Constanța  a precizat că  indiferent de rezultatul alegerilor: „Constanța va renaște! Îi vom forța, îi vom obliga, căci fără noi nu are cum. Este bizar că în ciuda rezultatelor unor alegeri, în ciuda faptului că nu ai fost clasat pe locul I, primești felicitări. Este fabulos că am scăpat de PSD, și nu pentru că nu ne plac aceste litere”, a mai spus Stelian Ion. 
 
Candidatul USR la primărie a spus mai că „dacă am fi avut alegeri în două tururi astăzi, USR-Plus ar fi câștigat și Primăria Constanța. De aceea PNL nu a dorit să impună această lege în Parlament. Din 2024, în România, vom avea alegeri în două tururi și lucrurile vor sta altfel”.
 
Ion a reiterat faptul că USR PLUS a mai spus că au cel mai bun program și cea mai bună echipă. „Veți vedea niște consilieri care nu dorm în front, activi, care vor face diferența. În toată perioada asta, ce am spus, am și făcut. Nu v-am mințit. Am prezentat în alegeri și sondaje. Dacă nu existau acele manipulări, sunt convins că astăzi am fi fost în altă situație. Nu este vremea de văicăreli, nu e vremea să ne uităm înapoi. Constanța trebuie să renască, iar această echipă va fi acest motor”, a spus Stelian Ion.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii