Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Stelian Ion - ”Suntem în fața unui moment istoric. În Constanța, scriem istorie!” (video)

ro

28 Sep, 2020 00:00 3929 Marime text
  • Potrivit rezultatului exit-poll, Stelian Ion ar fi obținut 29% din voturi, aflându-se în fruntea clasamentului, la egalitate cu Vergil Chițac.


Rezultatul exit-poll pentru alegerile locale de la Constanța, anunțat duminică seara, la ora 21.00, a adus bucurie în rândul echipei lui Stelian Ion, candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului.

Potrivit rezultatului exit-poll, Stelian Ion ar fi obținut 29% din voturi, aflându-se în fruntea clasamentului, la egalitate cu Vergil Chițac. După aflarea rezultatului, Stelian Ion a declarat, printre altele, că ”suntem în fața unui moment istoric. În Constanța, scriem istorie”.
 

”Vom arăta că se poate”

Stelian Ion a mai menționat că municipiul Constanța trebuie să fie în topul României. ”După ce ne vom bucura, poate o zi, poate o seară, vom începe să muncim. Suntem conștienți că este o responsabilitate imensă. Suntem conștienți de toate așteptările pe care toți constănțenii le au de la noi și vom arăta că se poate. S-a putut în alte părți, se poate și la noi. Orașul nostru nu trebuie să fie unul de mâna a doua, așa cum a fost adus, ci trebuie să fie și va fi în topul orașelor din România. Iar acest lucru trebuie să se întâmple rapid, și cu ajutorul Guvernului. Voi fi foarte des la ministerele din București, voi bate la toate aceste porți, să deblocăm fonduri, tot felul de proiecte, și să aducem investitori importanți în orașul nostru. Vă mulțumesc încă o dată, dragi constănțeni, că ați redat demnitatea acestui oraș și că ne faceți din nou să fim mândri că suntem constănțeni! Este un sentiment pe care de foarte mult timp nu l-am mai trăit”, a punctat Stelian ion.




Citește și:

LIVE VIDEO USR PLUS Constanța, declarații după anunţarea exit poll-ului
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii