Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Au fost desemnați experții cooptați pentru atribuirea contractului de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3 (DOCUMENT)

ro

08 Sep, 2023 17:00 1670 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a lansat la jumătatea lunii august a.c. achiziția publică pentru delegarea contractului de gestiune pentru serviciului public de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului  - Lot 3/Grupa 03
  • Valoarea estimată fără TVA este de 93.235.456.39 lei
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 septembrie 2023, ora 15.00 în SEAP
  • Președintele Consiliului Județean Constanța a desemnat experţii externi cooptaţi pe lângă comisia de evaluare a ofertelor pentru atribuirea, prin licitaţie deschisă, a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane pentru lotul 3
  • Este vorba despre Doina Mincu - expert tehnic; Lia-Monica Tănăsescu -expert financiar și Cristina-Elena Mușat - expert juridic, potrivit contractului de prestări servicii încheiat cu Tamus Expert Consulting SRL
  • Firma de consultanță și management din Capitală, are o cifră de afaceri netă de 640,440 lei în 2022 și profit de 131,968 lei
  • Compania are 2 angajați este deținută de Lia-Monica Tănăsescu și a fost fondată în 2017
 

 
Consiliul Județean Constanța a lansat la jumătatea lunii august a.c. achiziția publică pentru delegarea contractului de gestiune pentru serviciului public de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului  - Lot 3/Grupa 03.
 
Având în vedere că prin procedura de atribuire organizată în anul 2022 (anunt de atribuire CN1038203/13.01.2022) au fost atribuite doar 7 loturi din cele 8 (51 de trasee din totalul de 57), se impune reluarea procedurii de licitație deschisă pentru lotul 3 (grupa 03 de trasee) ramas neatribuit.
 
 
Valoarea estimată fără TVA este de 93.235.456.39 lei.
 
Grupa 3 cuprinde 6 trasee: Traseu 012 Constanța-Murfatlar-Poarta Albă; Traseu 013 Constanța-Cobadin-Fântâna Mare; Traseu 014 Constanța-Deleni-Dunăreni; Traseu 015 Constanța-Adamclisi-Viile; Traseu 016 Constanța-Dobromir-Oltina; Traseu 017 Constanța-Adamclisi-Ostrov Vamă).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 septembrie 2023, ora 15.00 în SEAP.

Întreg serviciul județean de transport cuprinde un numar de 57 de trasee structurate pe 8 grupe de trasee (corespunzatoare a 8 loturi).
 
Zilele acestea, prin dispoziția nr.346, vezi secțiunea „documente”, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a desemnat experţii externi cooptaţi pe lângă comisia de evaluare a ofertelor pentru atribuirea, prin licitaţie deschisă, a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane în aria teritorială de competență a Județului Constanța (lotul 3/grupa 03).
Este vorba despre Doina Mincu - expert tehnic; Lia-Monica Tănăsescu -expert financiar și Cristina-Elena Mușat -expert juridic, potrivit contractului de prestări servicii nr. 42960/07.12.2021 încheiat cu Tamus Expert Consulting SRL, firmă de consultanță și management din Capitală, cu o cifră de afaceri netă de 640,440 lei în 2022 și profit de 131,968 lei. Compania are 2 angajați este deținută de Lia-Monica Tănăsescu și a fost fondată în 2017, potrivit www.termene.ro.
 
Experţii externi cooptaţi nominalizați își vor desfășura activitatea conform atribuțiilor şi responsabilităţilor specifice, menţionate în cele ce urmează: vor presta servicii de analiză de specialitate pentru a optimiza procesul de achiziție

sectorială prin acordarea expertizei de natură tehnică, financiară şi juridică; vor evalua propunerile tehnice și financiare prezentate de ofertanți în vederea stabilirii conformității acestora cu cerințele stabilite de entitatea contractantă prin documentația de atribuire; vor identifica clarificările care se impun a fi solicitate și le vor formula, cu respectarea termenelor legale; vor evalua răspunsurile transmise de ofertanți la solicitările de clarificări și vor întocmi rapoarte de specialitate pentru fiecare fază de evaluare a propunerii tehnice și financiare, cu privire la aspectele tehnice și financiare asupra cărora își exprimă punctul de vedere, pe baza propriei expertize pe care o dețin, cu respectarea regulilor și procedurilor prevăzute de legislația în materia achizițiilor sectoriale.

Experții sunt responsabili din punct de vedere profesional pentru acurateţea şi realitatea informaţiilor consemnate în cadrul raportului de specialitate și au obligația de a păstra confidențialitatea asupra conținutului ofertelor, precum și asupra oricăror altor informații prezentate de către ofertanți în procedura de atribuire.

În situaţia formulării de plângeri/contestații la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor sau la instanța de judecată competentă, după caz, vor analiza și elabora puncte de vedere cu privire la conținutul contestației/plângerii, cu respectarea termenelor legale, în vederea soluționării acestora.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Știri Constanța Contractul de delegare de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3, scos la licitație
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii