Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM. Cum se prezintă situația financiară a Termoficare Constanța SRL pentru semestrul I al anului 2023 (DOCUMENT)

ro

26 Sep, 2023 12:55 933 Marime text


Consiliul Local Constanța a fost convocat, joi, 28 septembrie 2023, de la ora 13:00, în ședință ordinară. Aceasta se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. Pe ordinea de zi se află și un proiect de hotărâre de aprobare a Raportului asupra activității de administrare desfășurată de Consiliul de administrație al societății Termoficare Constanța SRL pentru semestrul I al anului 2023.

Raportul cuprinde și date despre patrimoniului societății:



Dar și date legate de resursele umane ale societății:


Dar și despre debranșările din ultimii ani care au afectat profitabilitatea sistemului centralizat. Gradul de debranșare este estimat la 67%, potrivit raportului, vezi secțiunea „documente".

S-a ajuns la această situație și din cauza prețului gigacaloriei:



Cum se prezintă situația societății Termoficare SRL pentru semestrul I al anului 2023:






Despre Termoficare Constanța SRL

 
Asociatul unic al societății este UAT Municipiul Constanța.
 
Consiliul de Administrație este format din: Iulian Gropoșilă – Președinte, Laurențiu Chirtop – membru, George Lăzărescu – membru și Liviu - Dorel Popa – membru.

Conducerea executivă a societății se prezintă astfel: Ing. Liviu-Dorel Popa, Director General, Ing. Bogdan Orozan, , Director Termoficare, Ec. Eugen Ionescu, Director Comercial și Ec. Carmen-Cornelia Mitea, Director Economic.

În 2022, cifra de afaceri a companiei a fost de 228,099,866 lei în anul 2022, cu un profit negativ de -131,972,695 lei, după de 2 ani activitate, potrivit www.termene.ro.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 222.33% și a raportat un număr de 354 angajați în anul 2022.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Termoficare Constanța SRL, aflată pe pierdere după doi ani de activitate și-a majorat capitalul social!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii