Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procese-verbale pentru patru ONG-uri constănțene care atestă starea de insolvabilitate a acestora (DOCUMENTE)

ro

11 Apr, 2022 00:00 1450 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a emis procese verbale de constatare și declarare a stării de insolvabilitate pentru patru ONG-uri constănțene
  • Este vorba despre Asociația Națională a Veteranilor de Război filiala Constanța înființată în august 1993, Asociația Culturală Alegria înființată în februarie 2012, Club Sportiv Baschet Club Farul Constanța înființat în iunie 2004 și Fundația pentru Promovarea Sportului Constănțean, înființată în iunie 2009
 
 

 
În temeiul art.47 din Legea 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, Consiliul Județean Constanța a emis procese verbale de constatare și declarare a stării de insolvabilitate pentru patru ONG-uri constănțene, vezi secțiunea „documente".

Este vorba despre Asociația Națională a Veteranilor de Război filiala Constanța înființată în august 1993, Asociația Culturală Alegria înființată în februarie 2012, Club Sportiv Baschet Club Farul Constanța înființat în iunie 2004 și Fundația pentru Promovarea Sportului Constănțean, înființată în iunie 2009. Despre aceasta din urmă, presa a scris că a fost răsfățata alocărilor bugetare făcute de Consiliul Județean Constanța în mandatul de președinte a lui Nicușor Constantinescu. De exemplu numai în 2012 a primit 3 milioane de lei. Fundația își avea sediul în cadrul Complexului Flora din stațiunea Mamaia. Alte 4 milioane de lei fuseseră direcționate către aceeași fundație, în ianuarie 2011.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
„Plăţi nelegale“ către sportul constănţean Zgabercea a semnat, CJC a dat - 3 milioane de lei pentru promovarea sportului (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii