Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNG-ul a dat viceprimarul la Tuzla Constantin Micu se bazează pe noul Consiliu Local

ro

28 Jun, 2012 01:00 2777 Marime text
cap_10.jpgConstantin Micu (USL) a depus ieri jurământul pentru funcţia de primar al comunei Tuzla. În aceeaşi zi a avut loc numirea noului Consiliu Local şi alegerea viceprimarului.

Cele trei evenimente au început la ora 10.30. După validarea consilierilor locali a fost reales viceprimar al comunei Taner Reşit, candidat din partea PNG-ului. Acesta a fost viceprimar şi în perioada legislaturii 2008 - 2012.

Cât priveşte noua configuraţie a Consiliul Local Tuzla, aceasta a fost validată aproape în totalitate. Singurele candidaturi care nu au fost agreate sunt cele ale UNPR-iştilor Marian Sărăcilă şi Liliana Serafim. Ca atare, din cinci candidaturi UNPR au fost validate doar trei. Consiliu Local Tuzla pentru perioada 2012 - 2016 este format în aceste momente din şase candidaţi USL - Flaviu Buzoiu, Nicolae Răţoiu, Raul Sandu, Florin Matei, Gheorghe Balută, Florin Răducea, trei UNPR - Anghel Dumitru, Ştefănel Barbu, Năstase Chelu, doi PP-DD - Gheorghe Bălăbănescu, Cătălin Dogaru, un membru PNG - Reşit Taner şi un membru PDL - Alis Osman Amdi.

Vezi ce priorităţi are Constantin Micu

Primarul Constantin Micu a câştigat cel de-al doilea mandat cu un procent de 45,18%. Şeful autorităţii locale începe noul mandat cu gândul să continue dezvoltarea comunei şi cu încrederea că noul Consiliu Local îi va vota noile proiecte de investiţii. Şeful autorităţii locale a precizat că în curând va fi modernizat Căminul Cultural din Tuzla. Constantin Micu a anunţat şi că a finalizat de asfaltat strada Aviatorilor, la această dată fiind executate lucrări de amenajare a trotuarelor, lucrări ce se realizează cu bani de la bugetul local şi cu forţă de muncă ieftină, prin recrutarea de către autoritatea locală a unor deţinuţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii