Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL şi PNŢCD, împreună în alegerile locale Chiru - „Organizaţiile au liber la alianţe judeţene pentru locale"

ro

27 Mar, 2012 00:00 860 Marime text

PDL a făcut ieri planul pentru locale. Pe masa şefilor de organizaţii şi a liderilor de la centru, reuniţi în Biroul Permanent Naţional, s-a aflat schiţa de atac electoral pentru iunie, care include două variante: formalizarea unei construcţii de dreapta sau o temporizare a acestui demers în sensul lăsării la latitudinea oamenilor din teritoriu a alianţelor pentru alegerile locale, urmând ca în perspectiva parlamentarelor din noiembrie să se oficializeze construcţia care să menţină PDL în cărţi în perspectiva viitoarei guvernări.

PDL nu va încheia la nivel naţional niciun fel de alianţă electorală pentru alegerile locale şi lasă la latitudinea organizaţiilor judeţene să decidă dacă încheie alianţe electorale judeţene sau locale cu formaţiunile politice cu care colaborează la nivel local. Alianţa va avea o denumire specifică pentru fiecare judeţ în parte, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, după şedinţa Biroului Permanent Naţional.

Chiru spune că până în acest moment este o certitudine faptul că PDL intră în alegerile locale alături de PNŢCD. „Vom face alianţe cu PNŢCD în fiecare localitate din judeţ. În două zile vom anunţa amănuntele şi, evident, aşteptăm alături de noi şi alte forţe politice, altele decât cele care formează USL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii