Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AUR Constanța, în conferință de presă „Încercarea de a arunca în curtea AUR mișcările din stradă, denotă disperarea partidelor aflate la guvernare" (FOTO)

ro

16 Jun, 2023 13:01 3066 Marime text
 Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Organizația Județeană Constanța susține o conferință de presă, vineri, 16 iunie. 

Conferința de presă este susținută de senatorul Cristian Mateescu, Dumitru Badragan, membru Biroului Executiv Județean și purtător de cuvânt și liderul grupului de inițiativă AUR a organizației locale Năvodari, Costin Ilinca.  

La Năvodari, Partidul Neamul Românesc care are patru consilieri locali va fuziuna prin absorbție cu AUR în perspectiva alegerilor locale de anul viiitor., spune Costin Ilinca, liderul grupului de inițiativă AUR de la Navodari. 

Cei patru consilieri locali sunt: Costin Ilinca, Liviu Stan, Liliana Cheizis și fostul primar al orașului, Nicolae Matei.

Senatorul Cristian Mateescu spune că Guvernul Ciolacu care ieri a primit votul Parlamentului adâncește și mai mult haosul în care Coaliția ne-a aruncat în ultimii doi.

Mateescu spune că românii traiesc din ce în ce mai prost, gradul de sărăcie devine tot mai mare, în timp ce partidele aflate la guvernare promit noi reforme. 

Acesta afirmă că programul de guvernare al AUR oferă soluții reale pentru români. 

Dumitru Badragan spune la rândul său, că acest Guvern vine pe o gaură bugetară imensă și cu foarte puțin timp în fața unei greve în sănătate.

Badragan susține că Alma Mater a dezmințit faptul că oameni din AUR ar fi fost infiltrați în acțiunile de protest ale profesorilor.

"Încercarea de a arunca în curtea AUR mișcările din stradă, denotă disperarea partidelor aflate la guvernare", mai spune Badragan.

Ilinca, consilierul local de la Năvodari vorbește despre modul de cheltuire a banului public și viața locuitorilor din Năvodari. Ilinca spune că "funcționarii publici promovează pe rețele sociale activitatea primarului". 

Acesta mai adaugă că cele mai mari probleme la Năvodari sunt la achiziții, drept dovadă, un angajat al Primăriei Năvodari este cercetat de DNA în dosarul în care și președintele CJ, Mihai Lupu este suspectat de luare de mită.

Citește și: 

Oficial de la DNAȘeful CJC, Mihai Lupu , urmărit penal pentru luare de mită! În cauză sunt cercetați și funcționari de la primăriile Năvodari și Mangalia

Mihai Lupu, șeful CJC, acuzat de luare mită!Totul despre Dimitris Garden SRL firma care ar fi în centrul dosarului DNA


Dezbatere la Constanța. Reconstruim România– Programul de guvernare AUR în 15 puncte! (FOTO+VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii