Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mincă, din nou pe cai mari Palaz a atacat în contencios alegerea lui Sorin Andrei ca viceprimar al Mangaliei

ro

10 Jan, 2012 00:00 1872 Marime text
Mangalia-ClaudiuPalaz.jpg„Nu am întâmpinat rezistenţă prea mare, ca data trecută. Poate că prietenii consilieri ai lui Tusac nu s-au trezit după Sfântul Ion. Mi-au fost predate ştampilele Primăriei fără probleme, în afara unor vociferări ale unor consilieri chemaţi urgent pentru a face un pic de bâlci"

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a atacat în contencios administrativ două hotărâri ale Consiliului Local Mangalia.

Acţiunea reprezentantului Guvernului în teritoriu vine la aproximativ o lună de la notificarea Consiliului Local Mangalia cu privire la schimbarea din funcţia de viceprimar al municipiului Mangalia a lui Ion Mincă şi alegerea lui Daniel Sorin Andrei în locul acestuia. Prefectul a solicitat astăzi Secţiei de contencios administrativ din cadrul Tribunalului Constanţa anularea Hotărârilor 139 şi 140 adoptate în şedinţa din 24.11.2011. „Aşa cum am precizat şi când am notificat Consiliul Local Mangalia, pe data de 15 decembrie, cele două hotărâri, prima de schimbare din funcţie a viceprimarului Mincă Ion, iar cea de-a doua de alegerea lui Andrei Daniel Sorin în această funcţie, sunt adoptate nelegal şi, în prezent, suspendate. Singurul act administrativ care produce efecte juridice este Ordinul Prefectului 779/24.11.2011 prin care au fost delegate atribuţiile de primar viceprimarului Mincă Ion", a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

Căldura, prioritatea viceprimarului

minca.jpgMare bucurie a fost la Mangalia odată cu clarificarea situaţiei. „M-au sunat de la Prefectură să mă prezint de urgenţă la Primărie, pentru a-mi prelua atribuţiile", a declarat pentru Ediţia de Sud, Ion Mincă. „Nu am întâmpinat rezistenţă prea mare, ca data trecută. Poate că prietenii consilieri ai lui Tusac nu s-au trezit după Sfântul Ion. Mi-au fost predate ştampilele Primăriei fără probleme, în afara unor vociferări ale unor consilieri chemaţi urgent pentru a face un pic de bâlci", a mai spus noul viceprimar cu atribuţii de primar. Prioritară pentru Ion Mincă este, chiar din prima zi, furnizarea căldurii la Mangalia: „Eu sper să fac cât mai repede o şedinţă de consiliu în care să micşorăm preţul gigacaloriei. Nu cred să fie vreun consilier care să lipsească sau care să refuze această micşorare", a mai spus Mincă.

Corina SAMOILĂ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan 10 Jan, 2012 09:31 Minca nu te inbata cu apa de ploaie ca vremea isi sune cuvintul.