Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt reprezentanţii PNL care vor fi validaţi consilieri judeţeni. Luminiţa Iuruc, la al doilea mandat parţial! Tromiadis demisionează din CL Hârşova

ro

09 Jan, 2020 00:00 1980 Marime text
 
Consiliul Judeţean Constanţa se reuneşte în prima ş edinţă ordinară din acest an. Pe ordinea de zi sunt înscrise 12 proiecte de hotărâre, iar trei dintre ele vizează încetarea unor mandate de consilieri judeţeni, precum şi validarea noilor aleşi locali.

Astfel, Luminiţa Iuruc, din cadrul filialei PNL Valu lui Traian, şi Mircea Tromiadis, de la Hârşova, îi vor înlocui în CJC pe George Niculescu, devenit prefect al judeţului Constanţa, respectiv pe Costel Stanca, director interimar al Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa. Ultimii doi au devenit incompatibili odată cu preluarea noilor funcţii şi au fost nevoiţi să demisioneze din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Iuruc este la al doilea mandat parţial de ales judeţean. În 2014, Luminiţa Iuruc l-a înlocuit în CJ pe Dumitru Bedivan, după ce acesta a anunţat că renunţă la funcţia publică din motive personale. 
Mircea Tromiadis, liderul aleşilor locali PNL din Consiliul Local Hârşova, devine pentru prima oară ales judeţean. Tromiadis a precizat pentru ZIUA de Constanţa că va demisiona din calitatea de consilier local pentru a putea să intre în mandat la nivelul CJ. 
 
Citeşte şi:
 
Cine a demisionat din CJC şi de ce. Luminiţa Iuruc şi Mircea Tromiadis vor fi validaţi consilieri judeţeni
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii