Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un hotel din zona Delfinariu, de vânzare pentru 1,5 milioane de euro. Unitatea de cazare din Constanța, clasificată la trei stele

ro

14 Apr, 2024 17:00 2913 Marime text
  • Un hotel de trei stele, deținut de firma Yyg International Resort SRL, a fost scos la vânzare.
  • Proprietarii cer 1,5 milioane de euro.
  • Unitatea de cazare este situată în zona Delfinariu din Constanța.
 
Un hotel de trei stele, situat în zona Delfinariu, vis-a-vis de restaurantul Dolce-Vita, se vinde. Este vorba desre Vila Ami, iar proprietarii cer 1.500.000 de euro.
 
Elena Iuruc, proprietara Vilei Ami, își vinde unitatea de cazare situată pe bulevardul Mamaia, nr.282. Imobilul D+P+4 etaje are o suprafață desfășurat de 1.150 mp. La demisol se află un birou și spații anexe, pe o suprafață de 300 mp. La parter, este amplasat un spațiu comercial cu o suprafață de 250 mp. La etajele 1- 4 sunt 20 camere, câte 5 camere pe nivel. Fiecare cameră are baia sa proprie. Proprietatea are funcțiune actuală de hotel, clasificat 3 stele și autorizat ISU.
 
„Imobilul este pretabil pentru diferite activități economice: birouri, grădiniță, cămin pentru bătrâni, clinică și altele“, se spune în anunțul de vânxare, publicat pe siteul imobiliare.ro. Hotelul este deținut de firma Yyg International Resort SRL.
 
 
Despre Yyg International Resort SRL
 
 
Înființată în anul 2009, firma are sediul pe strada Lt. Gh. Economu, nr. 30 din Constanța și se ocupă de  hoteluri și alte facilități de cazare similare. Firma este deținută de asociatul unic Elena Iuruc, care este și administrator. 
 
Societatea a obținut, prin negociere directă, un contract de la Asociația Artiști Dobrogeni. În anul 2022, firma cu 4 salariați a raportat o cifră de afaceri de 1.217.295 lei și un profit de 171.905 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii