Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de curățenie pentru Ceronav Constanța și Subunitatea Ceronav Galați. Cine a câștigat contractele (DOCUMENT)

ro

20 Dec, 2023 12:40 1014 Marime text

 
  • Valoarea totală a achizitiei (fără TVA) este de 452.605,2 lei.
 
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), cu sediul în Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de curățenie pentru CERONAV Constanța și Subunitatea CERONAV Galați“, tipul de anunț fiind Atribuire la procedura simplificată.
 
Data licitației a fost 30 ianuarie 2023, iar data apariției – 19 decembrie 2023. Valoarea totală a achizitiei (fără TVA) este de 452.605,2 lei. Contractul este împărțit în loturi: LOT 1: CERONAV Constanţa – sediile din str. Pescarilor şi str. Baba Novac; LOT 2: CERONAV Galaţi – Subunitatea Galaţi. Ofertante câștigătoare au fost firmele Marshal Clean SRL (pentru serviciile de curățenie de la Constanța, contractul, în valoare de 335.412 lei, având data de 27 ianuarie 2023) și Terra Clean Service SRL (pentru serviciile de curățenie de la Galați, contractul, în valoare de 117.193,2 lei, având data de 30 ianuarie 2023).
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de prestarea serviciilor de curățenie la sediile CERONAV din Constanța și Subunitatea Galați, de către un prestator autorizat, cu personal calificat și specializat, care să respecte normele de protecția muncii și PSI şi asigurarea consumabilelor de unică folosinţă
din hârtie (hârtie igienică şi şerveţele pliate Z), prin încheierea unui contract de prestări servicii de curățenie pentru CERONAV Constanța și Subunitatea Galați, în condiții economice avantajoase, pentru o perioadă de 12 luni, cu caracteristicile minimale conform caietului de sarcini.
 
Conform sursei citate, la Galați s-au contractat servicii de curățenie, pentru uprafața estimată de 2.010 mp (suprafață interioară: 1.830 mp, suprafață exterioară: 180 mp, suprafață perete Cortină sticlă: 500 mp - nu se ia în considerare la calculul lunar, spălarea se va efectua de două ori pe an). De asemenea, se asigură consumabilele de unică folosinţă din hârtie (Hârtie igienică jumbo extra – 60 buc./lună şi şerveţele pliate Z – 80 buc./lună).
 
La Constanta, suprafața estimată e de 7.190 mp, din care: suprafață interioară: 5.720 mp; suprafață exterioară: 1.470 mp. Se asigură consumabilele de unică folosinţă din hârtie (Hârtie igienică jumbo extra – 440 buc./lună şi şerveţele pliate Z - 580 buc./lună).
 
Despre Marshal Clean SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 20 decembrie 2023, firma Marshal Clean SRL a fost înființată în anul 2010, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor“.
 
În Marshal Clean SRL asociați sunt Sultana – Tincuța Iuruc (cu 50%) și Ion Rusescu (cu 50%), acesta din urmă având și calitatea de administrator. Sultana – Tincuța Iuruc mai apare în Security Guard Group SRL (asociat unic și administrator), Stema Matias SRL (asociat, cu 50%) și Security Guard Group SRL Constanța – sucursala București (împuternicit). 
 
În 2022, Marshal Clean SRL a avut o cifră de afaceri de 543.006 lei, un profit de 36.261 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 11.
 
Platforma termene.ro informează că Marshal Clean SRL are cinci contracte câștigate - achiziții directe și trei contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 19 decembrie 2023).
 
Despre Terra Clean Service SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 20 decembrie 2023, firma Terra Clean Service SRL a fost înființată în anul 2008, adresa sediului social este în satul Malcoci, comuna Nufăru, în județul Tulcea, iar obiectul principal de activitate este „Activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor“.
 
În Terra Clean Service SRL asociați sunt Anamaria Ciocîrlan (cu 50%) și Mircea Ciocîrlan (cu 50%). Cei doi au și calitatea de administrator. Mircea Ciocîrlan mai apare într-o firmă în funcțiune, Terra Service SRL, în care e asociat, cu 50%, și administrator.  
 
În 2022, Terra Clean Service SRL a avut o cifră de afaceri de 6.992.090 lei, un profit de 446.360 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 126.
 
Platforma termene.ro informează că Terra Clean Service SRL are peste 700 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 100 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 19 decembrie 2023).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Iată cine va face curățenie în piețele din Tulcea! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii