Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început ediția de toamnă a campaniei „Curățăm Constanța Noastră“

ro

01 Oct, 2018 00:00 1626 Marime text
S-a dat startul campaniei „Curățăm Constanța Noastră”, cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul nostru, a anunțat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.
 
Ajunsă deja la cea de-a șaptea ediție, acțiunea se va desfășura pe tot parcursul lunii octombrie, iar în tot acest timp vor avea loc activități de înfrumusețare a orașului. Vor fi efectuate acțiuni de ecologizare și igienizare a întregului municipiu, iar lucrările vor fi împărțite pe zone în care se va interveni conform unui program bine stabilit.
 
Cositul spațiilor verzi, salubrizarea și igienizarea cartierelor și a parcurilor, plantarea de pomi și flori sau reabilitarea de fațade deteriorate sunt doar câteva dintre acțiunile care vor fi efectuate în cadrul campaniei „Curățăm Constanța Noastră”.
 
Primăria îi invită la curățenia de toamnă a orașului pe toți locuitorii, fie că este vorba despre voluntari, agenți economici, instituții de stat sau private, asociații de proprietari și cluburi sportive. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.
Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus. Campania se desfășoară în perioada 1-31 octombrie 2018.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii