Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:41 18 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „Curățăm Constanța Noastră” la start. Acțiunea se va desfășura pe tot parcursul lunii octombrie

ro

27 Sep, 2018 10:13 577 Marime text
Mai sunt doar câteva zile până la startul campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător din oraşul nostru, organizată de Primăria Municipiului Constanța. 
 

”Ajunsă deja la cea de-a șaptea ediție, acțiunea se va desfășura pe tot parcursul lunii octombrie, iar în tot acest timp vor avea loc activități de înfrumusețare a orașului nostru. 
Vor fi efectuate acțiuni de ecologizare şi igienizare a întregului municipiu, iar lucrările vor fi împărțite pe zone în care se va interveni conform unui program bine stabilit.
Cositul spațiilor verzi, salubrizarea și igienizarea cartierelor și parcurilor, plantarea de pomi și flori sau reabilitarea de fațade deteriorate sunt doar câteva dintre acțiunile care vor fi efectuate în cadrul campaniei “Curățăm Constanța Noastră” - au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.  

Sunt invitați să participe la curățenia de toamnă a orașului Constanța toți locuitorii, fie că vorbim despre voluntari, agenți economici, instituții de stat sau private, asociații de proprietari și cluburi sportive.

”Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.
Doar împreună putem avea orașul pe care ni-l dorim: curat, civilizat, modern, european, așa că oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare, este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro  și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus” - au mai transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii