Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:28 25 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „Curăţăm Constanţa Noastră”, la start. Acţiunea se va desfăşura pe tot parcursul lunii aprilie

ro

07 Mar, 2019 11:39 473 Marime text
A rămas mai puțin de o lună până la startul celei de-a opta ediții a campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător din oraşul nostru, organizată de Primăria Municipiului Constanța.  
 
În luna aprilie, vor fi efectuate acțiuni de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a întregului municipiu. Dincolo de scopul practic, însă, campania urmărește şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor.

Sunt invitați să participe la curățenia de primăvară a orașului nostru toți locuitorii, fie că vorbim despre voluntari, agenți economici, instituții de stat sau private, asociații de proprietari și cluburi sportive. Orice contribuţie este binevenită şi va fi apreciată.
 
Pentru că merităm să trăim într-un mediu mai curat, mai sănătos și trebuie să redăm naturii strălucirea pe care o merită, haideți să „Curăţăm Constanţa Noastră” împreună!

Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii