Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:47 22 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Curăţăm Constanţa Noastră" Acțiuni de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a Constanţei, în luna octombrie

ro

24 Sep, 2019 11:28 1212 Marime text

Au mai rămas câteva zile până la startul celei de-a noua ediții a campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător din oraşul nostru, organizată de Primăria Municipiului Constanța.  

În luna octombrie, vor fi efectuate acțiuni de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a întregului municipiu. Campania urmărește şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor. Simțul civic și protejarea mediului înconjurător ar trebui să devină dezideratele a cât mai multor constănțeni.   


Sunt invitați să participe la curățenia de toamnă a orașului toți locuitorii. Până acum s-au înscris zeci de școli și asociații de proprietari, universități, agenți economici sau cluburi sportive din municipiu.

"Pentru că merităm să trăim într-un mediu mai curat, mai sănătos și trebuie să redăm naturii strălucirea pe care o merită, haideți să <<Curăţăm Constanţa Noastră>> împreună!", transmite Primăria.


Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.

"Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat în edițiile anterioare și îi invită să fie alături de noi și în luna octombrie.  
Doar împreună putem face Constanța mai frumoasă!", transmite Primăria Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii