Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:45 17 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curățăm Constanța Noastră împreună Acțiuni de ecologizare, igienizare și înfrumusețare (galerie foto)

ro

09 Oct, 2019 12:19 427 Marime text

Campaniei inițiate de Primăria Municipiului Constanța i s-au alăturat instituții de învățământ, asociații de proprietari, agenți economici privați, dar și societăți de stat, care și-au ales zonele de intervenție, iar rezultatele se văd deja.

Preșcolarii, școlarii și liceenii de la Grădinița „Lumea Copiilor”, Liceul „George Emil Palade”, Școala Gimnazială nr.29 „Mihai Viteazul”, Grădinița cu Program Prelungit Nr.45, Grădinița cu Program Prelungit nr. 42, Grădinița cu Program Normal Nr.22 s-au implicat activ și ei în curățenia de toamnă.

Nici asociațiile de proprietari nu s-au lăsat mai prejos. Tot mai multe dintre ele au răspuns demersului inițiat de Primăria Municipiului Constanța. Asociațiile de proprietari LV31, 832,197,596,102,L13,31,198,301,TD8,328,TD9,Tomis 193,O3 s-au mobilizat și au făcut curățenie în jurul blocurilor în care locuiesc.

Angajații Serviciului Gestionare Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa, împreună cu persoanele asistate social și echipele de la salubrizare au acționat în ultimele zile în mai multe zone din oraș: Faleză Nord, Tomis I, Tomis II, Tomis Nord, Casa de Cultură, Compozitori sau Palazu Mare.

Primăria Municipiului Constanța le mulțumește tuturor celor care s-au implicat în cea de-a noua ediție a campaniei "Curățăm Constanța Noastră" și îi invită și pe ceilalți să se alăture pentru a transforma Constanța într-un oraș aşa cum ni-l dorim cu toții.

Înscrierea se poate face direct pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro.

Orice contribuţie este binevenită şi apreciată. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii