Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Toamna aceasta, curățăm Constanța noastră!" Cartierele din Constanţa vor fi curățate, înfrumusețate și igienizate (galerie foto)

ro

02 Oct, 2018 16:08 2145 Marime text

 
În cadrul celei de-a șaptea ediții a campaniei „Curățăm Constanța noastră”, toate cartierele din oraș vor fi curățate, înfrumusețate și igienizate.
 
Până în acest moment, în Palazu Mare, au avut loc acțiuni de igienizare și ridicare a  resturilor vegetale menajere iar muncitorii de la salubrizare au cosit iarba, au măturat și greblat aleile din zonă.
 
Acțiuni de igienizare, cosit și greblat au avut loc și în cartierul Inel 2 iar în Tomis Nord a fost, astăzi, o adevărată desfășurare de forțe, potrivit Primăriei Municipiului Constanţa. S-a cosit iarba, s-a tuns gardul viu, au fost salubrizate peluzele iar terenurile au fost curățate de frunze uscate și crengi. Nici zona Dacia nu a fost uitată. Și aici, spațiul verde a fost igienizat.

În campania „Curățăm Constanța Noastră" sunt așteptați să se implice operatori economici, instituții publice și societatea civilă reprezentată de ONG-uri și cetățeni. Orice contribuţie a dumneavoastră este binevenită şi va fi apreciată. Toți voluntarii vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității, anunţă Primăria.

 
Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare, este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sarajones 02 Oct, 2018 16:43 Pe la acele ghene de gunoi dintre blocuri este o mizerie de nedescris.Toti cei care le rascolesc , lasa in urma dezastru.Ei ar trebui sa fie pusi la treaba,sa faca curatenie.Constanta unul din cele mai murdare orase din tara.