Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:50 20 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe a opta ediție a Campania „Curățăm Constanța Noastră”. Ce le-a transmis Decebal Făgădău, agenţilor economici din Mamaia

ro

28 Mar, 2019 00:00 575 Marime text
Campania „Curățăm Constanța Noastră”, inițiată de Primăria Constanța, va debuta la începutul săptămânii viitoare. Este a opta ediție a acestei acțiuni. 
Pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro sunt prezentate toate acțiunile, datele și zonele de intervenție, precum și voluntarii care s-au implicat deja. Tot aici, oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare se poate înscrie. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

Unul dintre obiectivele acestei campanii este și educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor.
„Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care au înțeles că doar prin aportul fiecăruia dintre noi, ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos și și-au manifestat intenția de a participa la curățenia de primăvară“, se mai arată în comunicatul transmis de municipalitate.
 

Agenții economici din Mamaia participă la curățenia de primăvară!

 
Primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, împreună cu o echipă din cadrul municipalității, a participat la o întâlnire cu agenții economici din stațiunea Mamaia. 
S-au pus la punct detalii legate de pregătirea sezonului estival și s-a stabilit un calendar al întâlnirilor cu toți agenții economici din stațiune.
„Vă îndemn să funcționați într-o structură asociativă. Trebuie să naștem programe și politici comune. Am nevoie de experiența fiecăruia dintre dumneavoastră”, a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.
Subiectul principal a fost legat de ediția de primăvară a campaniei „Curățăm Constanța Noastră”. În luna aprilie, sunt invitați să participe la curățenie toți locuitorii, fie că vorbim despre voluntari, agenți economici, instituții de stat sau private, asociații de proprietari și cluburi sportive. 

”Avem o recoltă record de mucuri de țigări, capace de pet-uri și alte gunoaie la hectar de plajă”, a subliniat edilul. 
În luna curățeniei, vor fi efectuate acțiuni de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a întregului municipiu. Dincolo de scopul practic, însă, campania urmărește şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor.

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii