Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri se deschid Zilele Recoltei la Năvodari

ro

11 Oct, 2010 02:07 2840 Marime text

navodari_intro.jpgÎn urmă cu câteva zile, autorităţile locale năvodărene au decis că anul acesta Zilele Recoltei se vor ţine pe stadion, la fel ca şi anul trecut.

[label]Afiş - Zilele Recoltei[/label]

Potrivit celor declarate de viceprimarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa va ajuta autorităţile locale cu o parte din agenţii economici care vor veni să expună în cele trei zile cât va ţine evenimentul. Preţurile vor fi accesibile, pentru buzunarul oricărei persoane. „Am transmis invitaţii la mai mulţi producători din judeţ şi din ţară. Nu ştiu câţi vor veni. Sperăm că şi vremea va fi frumoasă şi că năvodărenii, şi nu numai, vor veni la sărbătoarea recoltei".

Năvodărenii care se vor perinda în cele trei zile vor fi încântaţi atât de un program artistic deosebit, dar şi de concursuri cu premii speciale. Organizatorii, Primăria şi Consiliul Local Năvodari, în colaborare cu Casa de Cultură „Pontus Euxinus", au pregătit trei concursuri interesante pentru doritori: „Cel mai rapid băutor de vin", „Alergare cu sacul de cartofi" şi concursul marinăresc „Sfoara". Cât despre un program artistic atât de vast cum a fost cel de anul trecut, când au fost invitaţi interpreţi cunoscuţi ai muzicii populare româneşti, viceprimarul ne-a declarat că, din lipsa banilor, nu vor mai fi invitaţi de valoarea celor de anul trecut. „Nu prea sunt bani pentru artişti. Dar nu este exclus ca într-o săptămână să găsim ceva fonduri". Autorităţile locale vor asigura toate serviciile necesare în perimetrul în care se va desfăşura evenimentul în cele trei zile, pază şi servicii de salubritate. Deschiderea oficială a Zilelor Recoltei va avea loc vineri, de la ora 10.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • IULIA 01 Dec, 2010 20:05 eu l;ocuiesc in navodari si a fost frumos de zilele recoltei am participat la jocul cu sfoara si sacul de cartofi a fost frumos si pe cinste!!!!! LA MULTI ANI TUTULOR ROMANILOR!!!