Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Recoltei la Brick

ro

28 Sep, 2023 14:52 1606 Marime text

Între 6 și 8 octombrie, respectiv 13-15 octombrie, Brick România împreună cu Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni organizează „Zilele Recoltei la Brick”, două evenimente ce vor avea loc la Brick Constanța și Brick Ovidiu.

Cele două evenimente își propun să celebreze produsele locale, să sprijine producătorii locali și să ofere oportunitatea clienților Brick să beneficieze de o experiență plină de savoare.

Ambele evenimente vor avea loc în exteriorul magazinelor Brick, în intervalul orar 09:00 – 20:00, acolo unde clienții vor găsi diverși producători cu legume de toamnă, fructe de sezon, produse handmade, vinuri de la crame locale și alte bunătăți preferate de constănțeni.
Clienții Brick care vor vizita magazinul Brick Constanța în perioada 6-8 octombrie, respectiv magazinul Brick Ovidiu în perioada 13-15 octombrie, vor putea alege legume de sezon si fructe parfumate, vinuri deosebite, must și alte optiuni variate pentru completarea cămării de iarnă.
În plus, Brick a pregătit clienților săi în aceste zile lichidări de stocuri și reduceri la o gamă variată de produse de bricolaj și materiale de construcție.

Locuitorii din Constanța și cei din Ovidiu pot profita de ocazie, și pe lângă cumpărăturile de fructe și legume de sezon, pot achiziționa din magazinele Brick de la gresie, faianță, vopsele, lavabile, obiecte de mobilier, mașini și echipamente de lucru, baterii și chiuvete, până la detergenți și produse pentru curățenie.

Cu ocazia celor două evenimente „Zilele Recoltei la Brick”, clienții vor putea cumpăra produse locale de cea mai bună calitate și vor experimenta o atmosferă plăcută în cadrul comunității locale. Iar pentru cei mai pofticioși, echipa lui chef Cătălin Scărlătescu se va ocupa să delecteze papilele gustative cu diverse produse la grătar.

Centrul regional Brick Ovidiu, se adresează unui areal de 60.000 locuitori, incluzând localitățile Lumina, Mihail Kogălniceanu, Cogealac, Tariverde, Corbu sau Săcele, Năvodari și Mamaia Sat. Acesta este construit pe o suprafață utilă de 2.728,10 mp, iar la exterior sunt amenajate aproximativ 150 locuri de parcare.

Brick România este primul brand românesc de magazine de bricolaj, home improvement și proiecte DYI, cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, înființat în 2002. Compania se află în proces de extindere a rețelei sale naționale de magazine. În prezent, compania operează cu 4 magazine: Brick Constanța, primul magazin al companiei, inaugurat încă din 2002, Brick Mangalia deschis în 2017, Brick Giurgiu deschis în 2019 și centrul regional Ovidiu inaugurat în vara anului 2021. Retailerul plănuiește inaugurarea unui magazin în Oradea, cu o suprafață de 10.000 mp în interior și peste 200 de locuri de parcare. Alte orașe vizate pentru noi deschideri în viitor sunt Brașov, Ploiești, București, Cluj sau Iași.

Despre Brick România

Compania Brick România este primul brand de magazine de bricolaj, home improvement și proiecte DYI din țară, cu o tradiție de 20 de ani pe piață dobrogeană. Înființat în anul 2002, magazinul Brick este un solid furnizor de produse universale folosite pentru construirea, întreținerea, amenajarea sau decorarea locuinței. Brick se adresează în special clienților persoane fizice, pentru proiecte de tip DYI, dar și dezvoltatorilor imobiliari pentru proiecte rezidențiale, oferind un portofoliu de 60.000 de articole din 15 domenii.

După magazinul Brick Constanța deschis în 2002, în ultimii ani alte noi magazine au fost inaugurate. Astfel, compania constănțeană Brick este prezentă din anul 2017 și pe piața din sudul litoralului prin magazinul Brick Mangalia, în anul 2019 compania a inaugurat magazinul Brick Giurgiu, iar în vara lui 2021 a fost deschis centrul regional Ovidiu. Pentru următorii ani, compania are în plan locații noi în Oradea, Cluj sau București. În prezent, echipa Brick România numără aproximativ 300 de angajați, număr care va crește odată cu deschiderea noilor magazine.

Cu o politică de preţuri accesibile și reușind să mențină un raport excelent calitate-preț, echipa Brick și-a demonstrat angajamentul față de clienți, care au recompensat brandul cu fidelitatea lor, astfel că materialele cumpărate de la Brick sunt astăzi prezente în aproape fiecare casă din Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii