Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galerie Foto Primăria Cumpăna a organizat, după o pauză de doi ani, Festivalul Rodul Pământului

ro

25 Sep, 2022 11:47 2321 Marime text


După o pauză de doi ani, Festivalul Național "Rodul pământului" a readus la Cumpăna bunătățile toamnei în cadrul celei de-a XVIII-a ediții a Zilelor Recoltei.

„În zilele de 24 și 25 septembrie 2022, ducem tradiția mai departe, sărbătorim toamna și ne bucurăm de darurile ei, dar și de un spectacol de zile mari!



Prima zi a Festivalului Rodul Pământului-Zilele Recoltei a început la Cumpăna cu o paradă impresionantă pe muzica de fanfară. Oaspeți de seamă din întreaga țară, dar și de peste hotare, au ales să se alăture astăzi acestei sărbători cu tradiție la Cumpăna.


Artiști consacrați, ansambluri folclorice și formații din toate regiunile etnografice ale țării au pus în scenă un spectacol de excepție. De asemenea sportivii, nou-născuții și gospodarii comunei au fost premiați de către Primăria și Consiliul Local Cumpăna, organizatorii evenimentului.

Manifestările vor continua astăzi până târziu în noapte, urmând ca bucuria sărbătorii cumpanenilor să continue și mâine.



Țăranul român are tarabele pline, micul tradițional sfârâie pe grătare, iar muzica tradițională ne îmbie la joc! Vă așteptăm să vă alăturați sărbătorii noastre”, au transmis sâmbătă reprezentanții UAT Cumpăna. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii