Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE-Un tir a intrat într-un microbuz. Zece persoane rănite, din care două în stare foarte gravă

ro

13 May, 2016 08:21 2783 Marime text
Un accident cu victime multiple s-a produs în această dimineață pe DN 17, la intrarea în municipiul Bistrița. Un tir a lovit un microbuz. Din impact, microbuzul a lovit alte două autoturisme aflate în fața sa.
 
Cei de la ISU Bistrița-Năsăud spun că în accident au fost implicate zece persoane, cele mai multe aflate în microbuz, dintre care șapte au nevoie de îngrijiri medicale. Patru dintre cei șapte pasageri ai microbuzului au avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a fi scoși în siguranță, însă doi sunt în stare gravă. Este vorba despre un bărbat care a fost transportat de urgență la Spitalul din Bistrița și o femeie căreia i se fac manevre de resuscitare.
 
La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje SMURD și ale ambulanței. Traficul pe DN 17 în zona în care s-a produs accidentul a fost blocat, șoferii fiind direcționați pe rute ocolitoare.

UPDATE, ora 09.37:


Femeia care a fost resuscitată a pierdut lupta cu viața. Ea a fost declarată decedată de medicii aflați la fața locului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii