Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat suspectat că și-a accidentat intenționat o rudă cu mașina! Suspectul s-a urcat beat la volan

ro

25 Dec, 2023 12:53 806 Marime text
La data de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un pieton a fost accidentat de un vehicul care ulterior a părăsit locul producerii evenimentului.

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, în urma primelor investigații efectuate de polițiștii a reieșit faptul că un bărbat de 38 de ani din Beclean, în urma unui conflict avut cu un bărbat de 38 de ani din Bistrița, rudă cu acesta, l-ar fi accidentat în mod intenționat cu autoturismul, părăsind ulterior locul producerii evenimentului.

„La scurt timp de la sesizare polițiștii au depistat autoturismul în trafic, pe Drumul Național 17, șoferul fiind condus la sediul poliției.

Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, reieșind faptul că se afla sub influența alcoolului, fiind indicată valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată acestuia i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu privire la cele constatate de către polițiști a fost sesizat Prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud cu privire la comiterea infracțiunilor de tentativă la omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind în acest caz emis și un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.

Citește și: 

RETROSPECTIVĂAnul 2023 marcat de tragedii rutiere la Constanța! Primar decedat în accident, grup de pietoni spulberat la 2 mai și autocare cu cetățeni ucraineni implicate în evenimente rutiere(GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii