Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un pieton a fost accidentat în Bistrița-Năsăud. Ce spun polițiștii

ro

24 Dec, 2023 21:38 807 Marime text
  • La data de 24 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un pieton a fost accidentat de un vehicul care ulterior a părăsit locul producerii evenimentului.
     
La data de 24 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un pieton a fost accidentat de un vehicul care ulterior a părăsit locul producerii evenimentului, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma primelor investigații efectuate de polițiștii a reieșit faptul că un bărbat de 38 de ani din Beclean, în urma unui conflict avut cu un bărbat de 38 de ani din Bistrița, rudă cu acesta, l-ar fi accidentat în mod intenționat cu autoturismul, părăsind ulterior locul producerii evenimentului.

La scurt timp de la sesizare polițiștii au depistat autoturismul în trafic, pe Drumul Național 17, șoferul fiind condus la sediul poliției.

Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, reieșind faptul că se afla sub influența alcoolului, fiind indicată valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată acestuia i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu privire la cele constatate de către polițiști a fost sesizat Prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud cu privire la comiterea infracțiunilor de tentativă la omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind în acest caz emis și un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Cluj: Un șofer băut a cauzat un accident rutier
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii