Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Un șofer băut a provocat un accident rutier. Ce au constatat polițiștii (FOTO)

ro

18 Nov, 2023 09:25 853 Marime text
Sursă foto: IPJ Bistrița-Năsăud
  • ​În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 172E, între Herina și Lechința.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 172E, între Herina și Lechința transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din Lechința a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 21 de ani din Lechința.

În urma accidentului cei doi șoferi cât și un pasager din autoturismul condus de tânărul de 21 de ani au fost răniți.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că șoferul de 36 de ani se afla sub influența alcoolului, rezultând valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Bărbat din județul Constanța cercetat pentru furt calificat. Iată ce au constatat polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii