Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Motopompă furată de pe câmp, găsită de jandarmi. Ce a declarat păgubitul

ro

12 Aug, 2021 14:34 1136 Marime text
Un bărbat a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că i-a fost furată motopompa aflată pe un câmp situat la ieșire din municipiul Tulcea.
 
Ieri, în jurul orei 19:00, jandarmii au fost solicitați să intervină în zona Satului Pescăresc, unde un bărbat a reclamat faptul că s-a deplasat pe câmp unde avea utilaje de irigație și a observat că îi lipsește o motopompă.

Păgubitul a declarat jandarmilor că utilajul de irigație are montat un dispozitiv GPS care permite localizarea acestuia.
 
În urma verificărilor efectuate și cu ajutorul dispozitivului GPS,  jandarmii au reușit să identifice motopompa, aflată într-un imobil din municipiul Tulcea, fiind acoperită cu mai multe materiale pentru a nu fi vizibilă, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea.
 
De asemenea, la fața locului, au fost identificate două persoane, respectiv o femeie,  în vârstă de 53 de ani, care locuiește în acel imobil și ginerele acesteia, ambii declarând faptul că nu știau de prezența utilajului de irigație.
 
Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirea infracțiunii de furt, fiind înaintate organelor de cercetare penală, în vederea continuării cercetărilor.
 
Utilajul de irigație a fost recuperat și predat părții vătămate.

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii