Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Faza judeţeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, la start! (GALERIE FOTO)

ro

09 Jun, 2022 08:31 1135 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: ISU Tulcea

După 2 ani de pauză, s-au reluat concursurile serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgenţă

Astăzi, pe stadionul “Cozma Zaiț” se desfășoară etapa județeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

La start, s-au prezentat șase Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență, respectiv SVSU Jijila, SVSU Valea Nucarilor, SVSU Luncavița, SVSU Topolog, SVSU Nufăru, şi SVSU Turcoaia. De asemenea, echipajelor de pompieri voluntari li s-au alăturat și două echipaje de lucrători ai Serviciilor Private pentru Situații de Urgență, municipiul Tulcea, - SPSU „Rivergate” Tulcea și SPSU „Vard” Tulcea.

Dintre obiectivele concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, enumerăm pe cele mai importante:
Imagine de la eveniment, foto: ISU Tulcea
- dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă;

-evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă;

-popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă;

-dezvoltarea şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.


Probele de concurs sunt - Pista cu obstacole pe 100 de metri, Ștafeta 4 x 100 de metri şi Dispozitivul de intervenţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii