Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic rutier intens catre litoral pe autostrada A2

ro

06 Aug, 2009 13:46 1944 Marime text
trafic_autostrada.jpgLa această oră (7:15), pe Autostrada Soarelui traficul rutier este intens pe sensul către litoral. În zona Feteşti s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ patru kilometri.

Le recomandăm conducătorilor auto care încheie coloanele de autovehicule să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteză, pe autostradă, să încetinească în timp util, pentru a se evita coliziunile în lanţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 06 Aug, 2009 18:32 Ce face FMI-ul? da bani? Chemati intreg FMI-ul pe Litoralul romanesc ,il bagati intr-o "coada de masini" de 15 km la intrarea in judetul Constanta si la plecare il bagati iar intr-o "coada kilometrica" de masini si poate asa se lasa convins de necesitatea obligatorie de a construi un nou pod feroviar peste DUNARE ,alaturi de podul rutier de la Giurgeni-Vadu-Oii si un tronson nou de cale ferata in lungime de 50 de km ,din localitatea constanteana ,NICOLAE BALCESCU pana in HARSOVA-VADU-OII.Inseamna NOI LOCURI DE MUNCA,scaderea crizei economice,plata datoriilor catre banci, descongestionarea traficului rutier si feroviar si un numar mai mare de turisti pe LITORALUL romanesc.
  • surmelis argentina pusa 06 Aug, 2009 12:53 Un nou proiect privind construirea unui POD FEROVIAR peste Dunare, langa podul rutier de la Giurgeni-Vadu-Oii,ar scoate din impas multe ministere,cum ar fi cel al MUNCII,al TRANSPORTURILOR si TURISMULUI.