Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

South Side Residence Constanța Atmosferă festivă la un eveniment memorabil organizat de PSE Properties

ro

07 Mar, 2024 17:00 956 Marime text
  • Eveniment inedit, organizat la anasamblul rezidențial South Side Residence Constanța
  • Deschiderea locului de joacă și a terenului de fotbal la anasamblul rezidențial South Side Residence din Constanța va rămâne întipărită în memoria tuturor celor prezenți, marcând începutul unei noi etape pline de promisiuni.
 
În data de 10 februarie, locuitorii din anasamblul rezidențial South Side Residence Constanța și potențialii cumpărători au avut parte de un eveniment memorabil organizat de PSE Properties. Ocazia specială a fost deschiderea locului de joacă exterior și a terenului de fotbal, aducând bucurie atât copiilor, adulților, cât și pensionarilor din comunitate.



 Atmosfera festivă a fost completată de prezența unui ansamblu de food&drinks trucks, un serviciu de catering impecabil, animatori talentați și muzică care a încântat inimile tuturor participanților. Evenimentul a fost plin de activități distractive și momente de bucurie pentru toate vârstele.



 Unul dintre momentele speciale ale zilei a fost vizitarea apartamentelor de prezentare, oferind participanților o privire în culisele eleganței și confortului oferite de anasamblul rezidențial South Side Residence din Constanța. Această experiență a stârnit interesul și entuziasmul pentru ideea de a forma o comunitate unită și prietenoasă.



 PSE Properties a demonstrat încă o dată angajamentul său față de calitate, inovație și crearea unui mediu de trai ideal pentru locuitorii săi. Evenimentul de deschidere a locului de joacă și a terenului de fotbal la anasamblul rezidențial South Side Residence din Constanța va rămâne întipărit în memoria tuturor celor prezenți, marcând începutul unei noi etape pline de promisiuni.



 PSE Properties și comunitatea anasamblului rezidențial South Side Residence din Constanța își unesc forțele pentru a construi un viitor frumos și solid, bazat pe valori precum colaborarea, bucuria și solidaritatea. Acest eveniment a fost doar începutul unei călătorii minunate în care fiecare locuitor contează și contribuie la crearea unei comunități de succes.
 

Despre PSE - dezvoltatorul imobiliar South Side Residence, Constanța 



“Dezvoltatorul proiectului South Side Residence este grupul PORT SHIPPING & ENGINEERING, ce se află pe piața imobiliarelor din România încă din anul 2011. Cu o vastă experiență pe segmentele rezidențiale și comerciale, PORT SHIPPING& ENGINEERING se prezintă printr-un portofoliu impresionant în domeniul construcțiilor care cuprinde proiecte precum ansamblurile rezidențiale THE RESIDENCE by PSE -Mamaia Nord, Marina Blu – Mamaia, LAKESIDE HOME- pe malul lacului Ovidiu, viitoarea casa a Cambridge School Constanta,  ELECTROPUTERE RESIDENCE- Craiova, Leroy Merlin- Craiova  și In Haus Constanța, centrele comerciale Lem’s și Jysk Constanța, centrul comercial Electroputere Craiova, Hotelul Qosmo Ballroom & Casino Brașov, și lista continuă și se îmbogățește anual cu proiecte pe care le-au dus la bun sfârșit cu succes.”


Citește și
South Side Residence, un concept modern, o locuință ideală la Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii