Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

South Side Residence, un concept modern, o locuință ideală la Constanța!

ro

19 Jul, 2023 18:00 2778 Marime text
  • Anasamblul rezidențial South Side Residence din Constanța își propune să pună bazele unei comunități de oameni care să transforme spațiul într-un călduros „acasă”
  • Confortul și cadrul ideal fac parte și ele din siguranța de care te bucuri la South Side Constanța, complexul de apartamente noi fiind întregit de toate facilitățile de care ai nevoie la doi pași de casă
  • South Side Residence Constanța va avea 496 de locuri de parcare în incinta complexului de blocuri noi
  • Cei interesați sunt așteptați la showroom-ul South Side Residence pentru a găsi soluția ideală pentru locul pe care îl veți numi acasă
 
Anasamblul de apartamente noi South Side Residence din Constanța este locul în care cel care își caută o oază de liniște, într-o locuință nouă și modernă îl va găsi cu ușurință. Ansamblul  cu apartamente noi de vânzare este în Constanța în imediata proximitate a Autostrăzii Soarelului, aproape de plajă, fie că vorbim de Mamaia, aflată la doar câteva minute de mers cu mașina, fie că vorbim de stațiuni precum Eforie sau Costinești.



Anasamblul rezidențial South Side Residence, primul și unul dintre cele mai ambițioase proiecte pentru zona de sud a Constanței, își propune să pună bazele unei comunități de oameni care să transforme spațiul într-un călduros „acasă”, creând un loc primitor pentru fiecare familie în parte.
 

Apartamente noi de vânzare în Constanța - siguranță, comfort și actualitate  



În complexul rezidențial  South Side Residence Constanța sunt disponibile la vânzare apartamente noi cu o compartimentare modernă, cu spații vaste și deschise, cu bucătării open space și camere dispuse într-o manieră care să creeze intimitate locatarilor,
Întregul design arhitectural al complexului de blocuri noi din Constanța este special schițat întocmai pentru a oferi un standard modern de trai, pornind de la un concept adaptat nevoilor reale pe care le avem cu toții.
 
Siguranța este unul dintre factorii esențiali în acest sens. Pentru a se asigura că locatarii vor avea un spațiu sigur de conviețuire, investitorii au decis ca fiecare scară să fie dotată cu interfoane performante, limitând accesul persoanelor străine în complex.
Confortul și cadrul ideal fac parte și ele din siguranța de care te bucuri la South Side Residence Constanța, complexul de apartamente noi fiind întregit de toate facilitățile de care ai nevoie la doi pași de casă. Astfel, fiecare clădire este prevăzută cu spații la parter care vor fi dedicate magazinelor și cafenelelor în care să petreci momente prețioase ori de unde să îți faci aprovizionarea. 


 

Facilități în complexul rezidențial South Side Residence Constanța 


Complexul rezidențial va avea diverse facilități ce vor duce la crearea unui stil de viață ușor, lejer pentru familiile care aleg casa ideală în South Side Residence Constanța. Supermarketul și bistro-ul oferă soluțiile ideale pentru cei care preferă să își bea cafeaua în propria locuință sau la terasă.

Pentru familiile tinere, grădinița este un plus valoare pentru că asigură viitorul celor mici. Farmacia care se va afla în cadrul complexului rezidențial vine la îndemâna locuitorilor pentru a-și procura cele necesare. Cu spații verzi, locuri de joacă pentru copii, spații de joacă pentru animale de talie mică și mare, teren de fotbal (264 mp) sau terenul de tenis/volei (162 mp), locuitorii South Side Residence nu se vor putea plictisi niciodată!



South Side Residence va avea 496 de locuri de parcare în incinta complexului, iar pentru cei care dețin mașini electrice, o să fie stații de încărcare pentru acestea la fiecare bloc.
 

Apartamente noi de vânzare în South Side Residence Constanța - modalități de plată

Pentru a facilita întregul proces de achiziție, echipa de vânzări South Side Residence este prezentă pentru a asigura tot suportul necesar pentru cumpărarea locuinței mult visate, în cele mai avantajoase condiții. Cei interesați să achiziționeze un apartament nou și modern în Constanța, sunt așteptați la showroom-ul South Side Residence pentru a găsi soluția ideală pentru locul pe care îl veți numi acasă. Iată mai jos care sunt principalele metode de plată pentru care poți opta în achiziția unui apartament:

  • Pentru cei care optează pentru un avans 50% sau pentru plata pe faze de construcție, se oferă un discount de 2 %

  • Cei care optează pentru un avans 90% vor beneficia de un discount de 4 %

  • Posibilitate de vânzare prin credit si rate la dezvoltator

  • Posibilitate de achiziționare prin credit: divizie de brokeraj care poate facilita cele mai bune oferte de la bănci. De asemenea, consiliere pe tot parcursul procesului de creditare.

 
Showroom-ul South Side Residence se află pe Strada General Ioan Eremia nr. 7, Constanța. Programul este Luni – Vineri 09:30 – 17:30. În weekend, showroom-ul este închis.
 

Despre Geometrik by PSE - dezvoltatorul imobiliar South Side Residence, Constanța 



Dezvoltatorul proiectului South Side Residence, Geometrik, membra a grupului PORT SHIPPING & ENGINEERING, grup ce se află pe piața imobiliarelor din România încă din anul 2011. Cu o vastă experiență pe segmentele rezidențiale și comerciale, PORT SHIPPING& ENGINEERING se prezintă printr-un portofoliu impresionant în domeniul construcțiilor care cuprinde proiecte precum ansamblurile rezidențiale Beach Front Mamaia, Marina Blu Mamaia și In Haus Constanța, centrele comerciale Lem’s și Jysk Constanța, centrul comercial Electroputere Craiova, Hotelul Qosmo Ballroom & Casino Brașov, și lista continuă și se îmbogățește anual cu proiecte pe care le-au dus la bun sfârșit cu succes.
 
 
 


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii