Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Națională Nuclearelectrica cumpără cartele cu internet pentru 50 de tablete (document)

ro

03 Dec, 2018 00:00 1582 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA organizează o licitație pentru atribuirea unui contract de servicii de comunicații mobile de date pentru CNE Cernavodă pe o durată de 48 de luni.
 
Obiectul acestei achiziții îl reprezintă prestarea de servicii de comunicații necesare activării transferului de date de pe dispozitive mobile de tip tabletă, care sa conțină următoarele: abonamente lunare de comunicație cu serviciul de Internet pe tabletă 3G/4G și posibilitatea administrării echipamentelor de la distanță; opțiunea IP FIX pentru fiecare dintre aceste abonamente; servicii de roaming.
 
Serviciile se vor presta pentru un număr maxim de 50 de dispozitive mobile de tip tabletă. Vor fi plătite abonamente doar pentru cartelele SIM utilizate la un moment dat, minimum 25 de bucăți, restul fiind activate la cererea achizitorului pe măsura intrării în serviciu a echipamentelor mobile deservite.
 
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor către societate este de 17 decembrie 2018, iar valoarea estimată este de 577.082,02 lei.
Persoanele responsabile pentru buna desfășurare a licitației: Dan Bigu, Adrian Mihai, Sorin Valerian Ghelbereu, Titina Holobiuc, Georgeta Ionescu, Carmen Frunză, Milică Raduța, Dana Lavinia Vladu-Dinu, Florin Georgescu, Mihaela Hada, Cristian Ion Predescu, Ileana Tiron, Daniel Elian Mircea, Mariana Laslău, Sorin Valerian Ghelbereu, Bruno Mărculescu, Adrian Emil Adam, Alexandru Dragoș Drăgoi.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza anunțul de participare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii