Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută o firmă care se va ocupa de câinii fără stăpân din Porturile Constanţa şi Midia (document)

ro

05 Oct, 2017 00:00 1933 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) va scoate din conturi circa 132.500 de lei pentru achiziţia contractului de gestionare a câinilor fără stăpân.
 
Contractul constă în prestarea activităţilor specifice gestionării câinilor fără stăpân, respectiv ansamblul de operaţiuni şi proceduri ce au ca scop controlul acestor animale pe teritoriul Portului Constanţa şi Midia. Activităţile se vor presta conform cerinţelor caietului de sarcini. Numărul estimat de câini ce necesită a fi capturaţi pe parcursul duratei contractului este de 432. Durata contractului este de doi ani. Termenul-limită de primire a ofertelor este 12.10.2017. Se solicită constituirea garanţiei de bună execuţie a contractului, în cuantum de 5% din valoarea acestuia. Preţul contractului este ferm şi nu poate fi modificat.
 
CN APMC va selecta oferta care îndeplineşte toate cerinţele solicitate şi care are preţul cel mai scăzut. În vederea ofertării, operatorii economici interesaţi pot solicita clarificări şi pot intra în posesia caietului de sarcini prin formularea unor/unei solicitări, până cel târziu la data de 11.10.2017. Oferta, semnată şi ştampilată, va fi transmisă până cel târziu la data de 12.10.2017.
 
Ulterior procesului de evaluare a ofertelor, ofertantul declarat câştigător va posta oferta pe site-ul www.e-licitatie.ro, respectiv propunerea tehnică şi propunerea financiară totală, urmând ca achiziţia directă să se finalizeze prin selectarea ofertei din cadrul catalogului electronic din SEAP. Toţi ofertanţii vor fi informaţi cu privire la solicitările de clarificări şi răspunsul aferent acestora, inclusiv cu privire la rezultatul achiziţiei.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii