Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAPM Constanța modernizează și extinde rețeaua de alimentare cu apă la cheu

ro

28 Feb, 2021 09:50 2178 Marime text
  •  Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa organizează licitație publică pentru a moderniza și extinde rețeaua de alimentare cu apă la cheu Danele 85 - 99, anunț ce-l puteți consulta în secțiunea Documente a materialului.
Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa  organizează licitație publică pentru a încheia un contract  modernizare și extindere a rețelei cu apă la cheu Danele 85 – 99.

 Valoarea estimată a contractului este de maxim 3.800.000 lei.
 
 Descrierea contractului

 
 În zona studiată se propune înlocuirea conductei existente în lungime de 1860 m conform planului de situație anexat si modificarea traseului. De asemenea, in vederea alimentarii cu apa a navelor care acostează in zona fluvio-maritima, rețeaua se va extinde si in danele 94-99. Rețeaua nou proiectata va fi executata din conductă de polietilenă PE100 SDR 17, PN 10 cu diametrul de 200mm, pozată îngropat în pat de nisip. Se va alege un traseu in vecinătate, astfel încât sa se respecte distantele de coexistenta fata de rețelele electrice existente in zona.

Conducta se va monta îngropat, sub adâncimea de îngheț stabilită, pe un pat de pozare realizat din nisip de minim 15 cm, conform datelor producătorului Valoarea totala estimata: 3.800.000 lei, fara TVA, din care - Valoare Proiectare: 150.000 lei, fara TVA - Valoare Lucrari: 3.650.000 lei fara TVA Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor : 8 Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este a 5 -a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. La solicitarile adresate dupa acest termen entitatea contractanta nu va raspunde.
 
Persoanele ce detin funcții de decizie in cadrul entității contractante
precum și persoane din cadrul entitatii contractante ce pot influența continutul documentației de atribuire si/sau desfasurarea procedurii de atribuire sunt: Consiliu de Administratie: Murgeanu Gabriela, Serban Daniela, Batrinca Ghiorghe; Burlacu Mircea, Catalin Diaconu, Petrascu Elena, Chirila Constantin, • Florin Goidea - Director general, Adrian Dugaiasu - Director general adjunct, Daniela Serban- Director economic, Ciprian Hanganu -Director Coordonator, Otilia Ifimov – Sef Departament Achizitii Publice, Pepi Tanase Iulian – Sef Serviciu Juridic şi Contencios, Daniel Niculescu - Sef Sucursala Servicii Port • Alti semnatari: Gamalan Adina - Sef Birou Control Financiar Preventiv, Cristian Mihai Toma – Responsabil Achizitie din cadrul Departamentului Achizitii Publice, Valentin Voicu – Sef Compartiment Tehnic 

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este  data de 15.03.2021, ora 15. 00

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


 Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii