Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanţa doreşte întocmirea planului de securitate pentru Terminalul de pasageri (document)

ro

11 Mar, 2020 00:00 2405 Marime text

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa organizează o licitaţie pentru atribuirea contractului necesar achiziţiei planului de securitate al facilităţii portuare „Terminalul de pasageri”.


Atribuirea va avea loc la data de 17 martie 2020. Valoarea estimată a achiziţiei se ridică la 14.600 de lei. Contractul va avea ca obiect elaborarea Planului de securitate al facilităţii portuare „Terminalul de pasageri„, care trebuie să respecte condiţiile minime menţionate în caietul de sarcini. Dura contractului este de o lună.


Planul de securitate a facilităţii portuare „Terminalul de pasageri” trebuie întocmit de organizaţia de securitate recunoscută, autorizată de direcţia de specialitate a Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor să întocmească astfel de lucrări. La prezentarea Planului de securitate a facilităţii portuare Terminalul de Pasageri, organizaţia de securitate recunoscută va preda documentaţia elaborată, în baza unui proces-verbal de predare-primire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii