Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în PSD. A fost exclus din partid șeful CJ Dâmbovița. Ce spun doi lideri locali

ro

09 Feb, 2019 20:32 1592 Marime text
Conducerea PSD Dâmbovița a decis, sâmbătă, într-o ședință de Comitet Executiv Județean, să-l excludă din partid pe preşedintele Consiliului Judeţean, Daniel Comănescu, motivul invocat fiind „disfuncționalități” în activitatea acestuia.

„A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (...). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016”, a spus preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, potrivit Agerpres.

Acesta a mai anunţat că PSD îl susţine pe Alexandru Oprea pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, funcţie pe care Oprea a mai deţinut-o.

Senatorul Adrian Țuțuianu, fost lider PSD Dâmbovița, a scris, sâmbătă, pe Facebook, că șeful Consiliului Județean a fost exclus din PSD pentru că „nu a pupat inelul de Plumb”.

„L-au exclus pe președintele CJ Dâmbovița pentru că n-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care văd și înțeleg asta îi aștept lângă mine”, a scris Țuțuianu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii