Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Parlament! Deputaţii PMP, USR şi PNL solicită demisia lui Iordache şi Dragnea

ro

05 Dec, 2018 11:47 2024 Marime text
Deputaţii PMP, USR, PNL i-au solicitat, miercuri, în plen, vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, să-şi dea demisia din funcţie şi să predea conducerea şedinţei, în timp ce Iordache a făcut public documentul prin care Liviu Dragnea i-a delegat atribuţiile de preşedinte al Camerei.

"Fac apel la bărbăţia din PSD.(...). Vreau să supun: când v-a convenit, aţi întors votul în plen. Fac apel la bărbăţia din PSD şi supun la vot revocarea lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Solicit să fie supus pe ordinea de zi, că plenul este suveran, revocarea din funcţie a preşedintelui Liviu Dragnea", a spus liderul grupului PMP Eugen Tomac.

Preşedintele USR, Dan Barna, a spus că Florin Iordache nu mai poate conduce şedinţa de plen.

"Sunteţi în eroare flagrantă. Vicepreşedintele Camerei, Florin Iordache, nu poate conduce şedinţa. Nu este vorba de revocare, ci despre conducerea şedinţei. CCR spune că plenul este suveran, iar chestiunea retragerii susţinerii grupului care v-a numit este în cazul revocării. Aici este vorba despre conducerea şedinţei. Domnule Iordache, conduceţi ilegal şedinţa. Nu aveţi dreptul că conduceţi această şedinţă. Este abuziv", a spus Barna.

Sursă: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii