Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:19 22 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanţa îşi reface stocul de motorină. Va scoate din conturi peste 6 milioane de lei

ro

29 Dec, 2017 07:05 1408 Marime text

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa cumpără motorină în valoare estimată de 6.300.000 lei fără TVA.
 
Potrivit anunţului de participare la această licitaţie, se va încheia un acord-cadrul cu 5 agenţi economici pe o durată de 12 luni. Cantitate acord cadru - mimin 600.000 litri; maxim – 1.500.000 litri. Cantitate contract subsecvent - minim 50.000 litri; maxim 250.000 litri.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 18.1.2018, ora 16.00. Ofertele vor fi deschise pe data de 9.2.2018, ora 18.00, în SEAP. Garanţia de participare se va constitui în suma fixă de 63.000 lei.
 
Livrarea produselor se va face în termen de 48 de ore de la emiterea comenzilor de către autoritatea contractantă, cu mijloace de transport autorizate şi corespunzător echipate, în vederea efectuării transportului motorinei la punctele de lucru ale achizitorului în condiţii de siguranţă maximă.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante care aprobă şi semnează documentele în legătura cu procedura de atribuire sunt: Lucian-Dumitru Lungoci — administrator special, Anca-Cristina Paruschi — director executiv economic, Lucian Poşerba — Director executiv tehnic, Monica Mirela Onica - şef Serviciu Financiar Contabilitate, Ana Gisberto - Viza CFP, Dan Mihai Bozdoc – inginer şef producţie/preledinte Comisie evaluare, Cătălin Gafiţă – membru Comisie de evaluare,Gabriel Ispas – membru Comisie evaluare, Carmen Mateciuc - membru comisie de evaluare, George Nicolae Eftimie - şef Birou Achiziţii Publice Aprovizionare, membru secretar, Mihaela Iordan - membru de rezervă.
 
În cazul în care comisia de evaluare constată că două sau mai multe oferte admisibile au aceeaşi valoare totală a propunerii financiare şi sunt clasate pe acelaşi loc, acordul-cadru se va încheia cu toţi operatorii economici clasaţi pe locurile aferente numărului maxim stabilit. În urma derulării procedurii de achiziţie se va semna un acord cadru cu maxim 5 (cinci) operatori economici, în funcţie de clasamentul obţinut în urma compărării ofertelor financiare.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii