Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Apa va fi oprită și în localitatea Valu lui Traian. De când va fi sistată furnizarea

ro

30 Oct, 2023 13:37 1017 Marime text
Sursa foto: Pexels




 
  • Miercuri, 01 noiembrie 2023, în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, se vor executa lucrări de racordare a noii conducte de alimentare cu apă de pe străzile Adamclisi, Crimeea și Basarabiei la sistemul centralizat de distribuție. 
 
Potrivit unui comunicat din partea RAJA Constanța, în intervalul orar 09.00 - 17.00, se va sista furnizarea apei potabile consumatorilor din localitatea Valu lui Traian, cu excepția zonelor C și F.
 

„Lucrările de modernizare fac parte din contractul de investiții cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL21 „Rețele de apă și canalizare Valu lui Traian”, în valoare de aproximativ 116 mil. Lei”, a informat sursa citată.

 
Utilizatorii afectați de această lucrare sun rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
 

„Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții”, conchide sursa.

 
 Citește și
Se oprește apa în județul Constanța! Iată unde
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii