Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Se oprește apa în județul Constanța! Iată unde

ro

30 Oct, 2023 13:03 972 Marime text
Sursa foto: Pexels




La nivelul sistemului de alimentare cu apă din localitatea Castelu, județul Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri – 01 noiembrie 2023, în vederea executării lucrărilor de conectare la rețeaua existentă a noii conducte de distribuție, de pe strada 1 Mai. 

În acest timp, în intervalul orar 08.00 – 16.00, vor fi afectați de lipsa apei abonații de pe strada Republicii (DN 22 C- tronsonul delimitat de străzile Bisericii și 1 Mai – ieșirea spre mun. Medgidia), precum și cei situați pe partea dreaptă a DN 22 C, către Canalul Dunăre Marea Neagră, transmite RAJA Constanța.

„Investiția face parte din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a  societății RAJA S.A. Constanța în perioada 2014-2020”, CL 20 – ”Rețele apă Poarta Albă, Murfatlar. Rețele apă și canalizare Castelu. Aducțiune Castelu”, în valoare de aproximativ 37 milioane lei”, precizează sursa.


Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor, punctează RAJA Constanța.

„Rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, mai subliniază societatea.

 Citește și
Se oprește apa în localitatea Murfatlar. Iată când
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii