Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procedura de atribuire a lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Teoretic Ovidius Constanța”, anulată

ro

24 Feb, 2020 15:18 1110 Marime text

Procedura de atribuire a lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Teoretic Ovidius Constanța” a fost anulată!

În luna august a anului 2019 a fost încheiat contractul de finanțare în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Teoretic Ovidius Constanța” între Primăria Municipiului Constanța și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

În cadrul acestui proiect au fost demarate mai multe achiziții, dintre care cea mai importantă este procedura „Execuția lucrărilor de construcții”. La această procedură a fost depusă o singură ofertă.

În urma analizării propunerii financiare, comisia de evaluarea a solicitat clarificări. Ofertantul nu a răspuns la această solicitare în termenul solicitat, drept pentru care procedura a fost anulată.

Dat fiind termenul scurt de implementare a proiectului, autoritatea contractantă, Primăria Municipiului Constanța, va relua în cel mai scurt timp posibil procedura de atribuire. Pe această cale, invităm toți operatorii economici interesați să verifice anunțul ce va fi publicat pe www.e-licitatii.ro și să depună oferte.

Citește și: Licitaţie pentru dirigenţie de şantier. Este vizată reabilitarea termică a Liceului Teoretic „Ovidius“ din Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii