Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Mariana Gâju, la ceas aniversar

ro

26 Mar, 2023 11:29 3451 Marime text
Mariana Gâju, foto: Facebook.comMariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, județul Constanța, îşi aniversează ziua de naştere.

Ea este cea mai longevivă femeie-primar din judeţ. 
 
Primarul, Mariana Gâju, de la Partidul Social Democrat, este în funcție din anul 2000.

Cel mai recent eveniment ce a adus mândrie la Cumpăna a fost evenimentul „România ești TU”. 

În data de 15 martie, Palatul Parlamentului a găzduit evenimentul „România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii oamenilor valoroși din țara noastră.

Printre cei 500 de invitați speciali s-au numărăt antreprenori cunoscuți, reprezentanți ai sectorului de investiții și turism, precum și personalități marcante din diverse domenii.

În cadrul acestei gale, Primăria comunei Cumpăna a primit diploma de excelență pentru „Atragerea de Fonduri și Desfășurarea de Investiții și Proiecte cu Impact pentru Comunitate”.


„Munca în echipă vine la pachet cu recunoaștere și apreciere pentru comuna noastră! Sunt mândră de echipa pe care o am alături! Este un premiu pe care îl dedicăm oamenilor dedicați din comunitatea locală, echipei din cadrul Primăriei și tuturor locuitorilor! Vă mulțumesc, tuturor!“ - a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju printrun mesaj postat pe facebook. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii