Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe drumurile din țară

ro

28 Mar, 2022 07:34 961 Marime text
Autostrada A2 București-Constanța. Foto: ZIUA de ConstanțaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe sensul către Sibiu al DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, după ce, la kilometrul 217, pe raza localității Tuțulești, județul Vâlcea, conducătorul unui autotren a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns în șanț. Nu sunt persoane rănite. Valorile de trafic sunt în creștere, estimându-se reluarea normală a circulației în 60 de minute.

La nivelul țării se circulă pe un carosabil uscat, fără precipitații sau alte fenomene meteorologice periculoase pentru siguranța traficului.

Potrivit infotrafic, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, nu sunt semnalate precipitații, carosabilul este uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

„În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, jud. Giurgiu, dar și pe Centura București, în localitățile Domnești, Bragadiru, Berceni și Pantelimon.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare“ - au mai precizat polițiștii Infotrafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii