Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofițer de marină, avansat în grad și felicitat în Marea Mediterană (GALERIE FOTO)

ro

09 Aug, 2022 09:37 1712 Marime text
Ofițer de marină, foto: Facebook/ Forțele Navale Române
Forțele Navale Române participă, în această perioadă, cu un ofițer român, la misiunile desfăurate de gruparea navală permanentă NATO de luptă contra minelor SNMCMG-2 (Standing NATO Mine Counter Measures Group Two - SNMCMG2). Locotenent-comandorul Denis Giubernea este încadrat pe funcția de șef al operațiilor și instrucției în statul major la grupării navale NATO, la bordul navei comandant TCG Yüzbaşı Güngör Durmuş.

Ofițerul român a fost avansat de la gradul de căpitan la cel de locotenent-comandor și a primit gradele chiar de la comandantul grupării navale, comandorul Yusuf Karagülle, în cadrul unei ceremonii organizate la bordul navei militare, aflate în teatrele de operații „Noble Shield” și „Sea Guardian”.

Comandantul SNMCMG-2, comandor Yusuf Karagülle:

“I want to congratulate for his new rank to Lieutenant Commander Denis Giubernea which has been demonstrating a good team spirit and a keen sense of observation. In this international environment, with his professionalism and knowledge he has proven to be an outstanding representative of NATO and Romanian Navy.” / „Vreau să-l felicit pentru noul său grad pe locotenent-comandorul Giubernea Denis care a dat dovadă de un bun spirit de echipă și un deosebit simț al observației. În acest mediu internațional, prin profesionalismul și cunoștințele sale, s-a dovedit a fi un reprezentant remarcabil al NATO și al Forțelor Navale Române.”


Locotenent-comandor Denis Giubernea:

“Sayın Komodorum, beni ekibizden biri olarak sıcak bir şekilde karşıladınız ve bana karşı her zaman saygı ve takdirle yaklaştınız. Kariyerim için çok yararlı olacak bu profesyonel deneyim için teşekkür ederim. Saygılarımla.” / „Domnule comandant, m-ați primit cu brațele deschise în echipa dumneavoastră și m-ați tratat mereu cu respect și apreciere. Vă mulțumesc pentru această experiență profesională care îmi va fi de mare folos în carieră! Cu deosebit respect.”

Felicitări camaradului nostru! Misiune ușoară în continuare!, transmit reprezentanții Forțelor Navale Române. 

Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii