Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O clădire abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5 va fi demolată (galerie foto)

ro

03 Aug, 2020 16:00 2037 Marime text

Lucrările la clădirea abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5 ce urmează a fi demolată au început în această dimineață și vor fi finalizate în câteva zile, după cum ne informează Compartimentul comunicare şi relaţii mass media al Primăriei municipiului Constanţa  

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, imobilul ridicat abuziv pe domeniul privat al municipiului Constanța va fi pus la pământ, iar zona va fi curățată și igienizată.
Pentru această construcție, cu regim de înălțime P+1 E, nu a fost emisă nicio autorizație de construire iar proprietarul clădirii nu a fost identificat.
Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a solicitat sprijinul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru desființarea acestei clădiri și aducerea terenului la starea inițială, întrucât aceasta a devenit un focar de infecție în zonă.
Procedura de demolare a parcurs toate etapele legale, astfel încât, astăzi a început desființarea imobilului, spre bucuria locuitorilor din zonă.
“Nici nu știți cât ne bucurăm că această construcție va dispărea. Este abandonată de zeci de ani. Este un lucru foarte bun că Primăria Constanța reușește să rezolve aceste probleme, aici era un focar de infecție, acest imobil era ca un ghimpe în mijlocul drumului și arăta foarte rău, este foarte bine că se dă jos.”
După finalizarea lucrărilor de demolare, terenul va fi curățat și igienizat. Primăria Municipiului Constanța va aplica aceleași măsuri și la alte clădiri construite ilegal și care strică aspectul estetic si urbanistic orașului.

Sursa foto: Compartimentul comunicare şi relaţii mass media al Primăriei municipiului Constanţa  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii