Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua conducere a Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie stabilită la Congresul de la Predeal. Cine face parte din echipa de conducere

ro

05 Oct, 2017 17:48 3685 Marime text
În perioada 02.10.2017 - 04.10.2017, la hotel Eden din localitatea Predeal, s-au desfășurat lucrările Congresului Național Ordinar al Sindicatului Național al Agenților de Poliție, unde au avut loc alegerile privind noua conducere pentru următorul mandat.
         
La Congresul S.N.A.P. au fost prezenți comisar șef de poliție Marcel Simion, director Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, chestor de poliție Ionel Târsănoaga, din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, din partea Administrației Prezidențiale, chestor de poliție Marin Făgăraș și Babuș Ionel, președinte al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ”Alexandru Ioan Cuza”.
         
Invitatul special al Congresului, în calitate de colaborator al S.N.A.P., a fost Michael McHale, președintele National Association of Police Organizations – N.A.P.O., cea mai puternică organizație a polițiștilor americani.
         
La Congres au fost prezenti și jurnalisti ai presei centrale care au fost interesați de eveniment și de relația dintre N.A.P.O. și organizația noastră.
         
În urma desfășurării alegerilor a fost desemnată pentru următorul mandat de patru ani, noua conducere:
          Presedinte – Iulian Surugiu
          Prim-vicepresedinte – Mandache Constantin
          Secretar General – Ștefan Alexandru
          Trezorier general – Dragu Marian
          Vicepreședinti – Matei Marin, Șeicaru Viorel-Constantin, Danciu Cristian, Aldescu Mihai - Adrian, Mocanu Silviu - Doru, Terfăloagă Gheorghe
          Membri – Telejman Gheorghe, Bălașa Constantin, Voicu Vasile, Prundaru Marian, Lecoiu Adrian – Nicolae
         
Sindicatul Național al Agenților de Poliție a stabilit obiectivele pentru următorii patru ani, utilizând în continuare toate formele de luptă sindicală, iar în relațiile cu  instițutiile statului, va ramâne același partener serios.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii