Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iulian Surugiu, preşedintele SNAP, reţinut Constantin Avasilcăi „Am constatat mai multe nereguli. Sperăm să se facă lumină“

ro

24 Jun, 2016 11:47 6979 Marime text
Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, unul dintre cei mai bogaţi lideri de sindicat din ţara noastră, a fost reţinut, azi, alături de alte 12 persoane, într-un dosar de evaziune fiscală.
 
Daniel Constantin Avasilcăi, fostul vicepreşedinte al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, actualul preşedinte al Sindicatului Agenţilor de Poliţie din Constanţa, spune că nu este surprins de reţinerea lui Iulian Surugiu.
 
„Am fost vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie. Am constatat mai multe nereguli la vremea respectivă, înclusiv în ceea ce priveşte gestionarea fondurilor sindicatului. Am lansat în spaţiul public, dar şi la instituţiile abilitate, mai multe sesizări cu privire la anumite operaţiuni financiare pe care eu le-am considerat cel puţin suspecte, avansarea ilegală a lui Surugiu de către Oprea (nr. Gabriel Oprea). Am sesizat mai multe nereguli. El a încercat excluderea mea din sindicat. Nu am putut continua aşa. Mi-am dat demisia. Acum conduc Sindicatul Agenţilor de Poliţie din Constanţa. Nu mă surprinde reţinerea lui Iulian Surugiu. Afişa mulţi bani, haine şi maşini. Este greu din salariu de poliţist să dispui de asemenea bani. E clar că era ceva în neregulă în spate. Ca poliţişti ştim…şi noi suntem poliţişti… trăim de pe o zi pe alta cu veniturile pe care le avem din salariu. Legea nu permite să desfăşori şi alte activităţi pentru a creşte veniturile familei. În astfel de cazuri este greu să ai asemenea averi, case, terenuri, maşini…milioane de euro. M-am aşteptat să se întâmple ceva. Eu am fost cel care am afirmat în spaţiul public că ceva este în neregulă. Nu mă credea nimeni. Sperăm că se va face lumină“, a conchis Avasilcăi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii