Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:35 28 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moment de reculegere în memoria Colonelului Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea (video)

ro

07 Nov, 2020 10:35 1235 Marime text
  • Un moment de reculegere în amintirea Colonelului Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea a fost organizat de ISU Dobrogea, dar și de către ISU Galați, imagini puteți vedea în secțiunea „Video“.  
  • Colonelul Daniel Popa, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al Județului Constanța s-a stins din viață răpus de coronavirus!
Un moment de reculegere în amintirea Colonelului Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea a fost organizat de ISU Dobrogea, dar și de către ISU Galați.

În semn de apreciere și de recunoștință, astăzi  la ora 10.00, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galați vor păstra un moment de reculegere.

La ora 10.00, preț de 1 minut timpul va sta în loc pentru toți, iar pentru 30 de secunde semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor vor suna.

Dumnezeu să-l ierte!

Colonelul Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea,va fi înmormântat duminică, 08 noiembrie 2020,  la Călărași. A fost internat la Constanța, fiind testat pozitiv cu COVID-19, și transferat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală. Colonelul Daniel Gheorghe Popa s-a născut la data de 25 iunie 1963 și ocupa funcția de inspector șef al ISU Dobrogea din 2016. Colonelul Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea, condus duminică pe ultimul drum la Călărași.

Colonelul Daniel Popa, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al Județului Constanța s-a stins din viață răpus de coronavirus! A fost internat la Constanța, fiind testat pozitiv cu COVID-19, și transferat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală. Colonelul Daniel Gheorghe Popa s-a născut la data de 25 iunie 1963 și ocupa funcția de inspector șef al ISU Dobrogea din 2016.

Între 2004 și 2016, a ocupat funcția de inspector șef II în cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

Colonelul Daniel Gheorghe Popa a ocupat din anul 2001 funcția de comandant al Grupului de Pompieri din Călărași. A fost absolvent al Şcolii de ofițeri activi a Ministerului de Interne (promoția 1985, arma „Pompieri“) și al Facultății de Drept din cadrul Universității din București (1996).
 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, pe parcursul carierei militare, Daniel Gheorghe Popa a ocupat funcții de execuție și de comandă atât în plan operativ, cât și în cel preventiv, remarcându-se prin rigurozitate și profesionalism în îndeplinirea activităților specifice.

Sursa foto-video: ISU Dobrogea

Citește și:

Colonelul Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea, condus duminică pe ultimul drum

Altar de flori și lumânări pentru Colonelul Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea

Ti-a placut articolul?

Comentarii