Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Altar de flori și lumânări pentru Colonelul Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea

ro

05 Nov, 2020 12:22 2137 Marime text
  • Toți cei ce vor să vrea sa îi aducă un omagiu și să aprindă o lumânare regretatului colonel, o pot face pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în fața Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța, imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“.  
Altar cu lumânări pentru Colonelul Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea, care a murit răpus de coroanvirus.

Toți cei ce vor să vrea sa îi aducă un omagiu și să aprindă o lumânare regretatului colonel, o pot face pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în fața Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța.

Acesta va fi condus pe utimul drum duminică, la Călărași.

Colonelul Daniel Popa, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al Județului Constanța s-a stins din viață răpus de coronavirus! A fost internat la Constanța, fiind testat pozitiv cu COVID-19, și transferat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală. Colonelul Daniel Gheorghe Popa s-a născut la data de 25 iunie 1963 și ocupa funcția de inspector șef al ISU Dobrogea din 2016.

Între 2004 și 2016, a ocupat funcția de inspector șef II în cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

Colonelul Daniel Gheorghe Popa a ocupat din anul 2001 funcția de comandant al Grupului de Pompieri din Călărași. A fost absolvent al Şcolii de ofițeri activi a Ministerului de Interne (promoția 1985, arma „Pompieri“) și al Facultății de Drept din cadrul Universității din București (1996).
 
Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, pe parcursul carierei militare, Daniel Gheorghe Popa a ocupat funcții de execuție și de comandă atât în plan operativ, cât și în cel preventiv, remarcându-se prin rigurozitate și profesionalism în îndeplinirea activităților specifice.

Citește și: Colonelul Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea, condus duminică pe ultimul drum

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii